Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η προαναγγελθείσα με το επικαιροποιημένο μνημόνιο νέα αντεργατική καταιγίδα που σαρώνει το σύνολο των κοινωνικών όρων της ζωής μας έχει πάρει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις. Μετά τις μειώσεις των μισθών και τη διάλυση του συστήματος της κοινωνικής ασφάλισης, προωθούν με την επίκληση του «δημόσιου συμφέροντος» και τη διαδικασία του κατεπείγοντος το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη διάλυση –και μέσω εργολαβιών - των εργασιακών σχέσεων.
Για την έκβαση των κυβερνητικών σχεδίων και την ανατροπή τους, καθοριστική θα είναι η εξέλιξη της μάχης που δίνουν οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ και των άλλων οργανισμών αυτή την περίοδο. Η κυβερνητική επίθεση ξεκινάει με την κατάθεση προς ψήφιση του νομοσχεδίου εκποίησης – ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ, και θα συνεχιστεί με την ιδιωτικοποίηση των υπόλοιπων ΔΕΚΟ.
Στις 30/9/10 εργαζόμενοι από τις ΔΕΚΟ συναντηθήκαμε ανοικτά και ανταλλάξαμε τις πρώτες σκέψεις, για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Χρειάζεται να συζητήσουμε, εμείς οι εργαζόμενοι, για το σχεδιασμό της κοινής μας δράσης και την οργάνωση των αγώνων μας.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στη νέα ανοιχτή συνάντηση, που θα γίνει την Τρίτη 5 Οκτώβρη, στις 19.00 στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Κάνιγγος 6, 4ος όροφος.

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΕ
 ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ (ΔΕΚΟ)

ΟΧΙ στην ΑΝΑΜΟΝΗ, τον ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ και την ΥΠΟΤΑΓΗ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΩΡΑ!


ΚΑΤΣΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΣΕ
ΣΟΥΜΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΟΣΕ
ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΕΘΕΛ
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΟΤΕ
ΦΩΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΟΤΕ
ΚΙΤΣΑΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΕΛΤΑ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΕΛΤΑ
ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΟΔ
ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΟΔ
ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΕΗ
ΤΣΟΥΝΗ ΒΑΣΩ, ΠΕΚΟΠ